Som una empresa especialitzada en la gestió integral de projectes d'arquitectura. Comptem amb tècnics qualificats amb més de 15 anys d'experiència, que han gestionat projectes i obres d'edificació, comercial, industrial i hostaleria per tot el territori nacional, oferint un servei d'estudi i assessorament per a donar-los sempre als nostres clients la millor solució adaptada a les seues necessitats.

PRIMERS PASSOS

En 2015 vam tindre la fortuna de coincidir a la mateixa empresa Jaime, Roberto i Óscar. Allí desenvolupàrem un treball de gestió d'obres i projectes. Ens vam anar coneixent i ens vam adonar que els nostres valors, la nostra energia i manera d'afrontar el treball anaven en la mateixa línia i ens enteníem a la perfecció. Això va fer que passat un temps decidírem unir forces i remar junts amb el nostre vaixell. Així va ser com vam fer les maletes i va començar la nostra aventura, per continuar creixent junts i aportar emoció, il·lusió i un tracte personalitzat a cada projecte en el qual ens embarquem.

EQUIP DIRECTIU

Óscar Gutierrez Díez | LinkedIn
ÓSCAR GUTIÉRREZ DÍEZ

Els meus inicis en la professió es remunten a 2001, quan vaig veure una oferta de treball penjada en el tauler d'anuncis de la facultat, on estava acabant els meus estudis d'Arquitectura Tècnica. Aquest va ser el meu primer repte professional.
Hui em sent molt feliç quan mire enrere i, conscient dels meus assoliments, valore el desenvolupament de la meua professió al llarg d'aquest temps, gràcies a totes les constructores, enginyeries i professionals amb els quals he tingut el plaer de treballar, créixer i realitzar principalment treballs de gestió d'obra i projectes.
Sent feblesa pel treball ben fet. Cuide la relació amb els meus clients. Soc perseverant, m'agraden els reptes i millorar cada dia.
M'encanta la bicicleta i la naturalesa. La use tant per a desplaçar-me per la ciutat, com per a fer esport. La meua energia es recarrega quan pedalege o quan faig una passejada per la muntanya o la platja més pròxima.
Estic ací per aportar la meua experiència a l'equip, però també perquè em proposes. Què necessites? Puc ajudar-te? Segur que sí, i estaré encantat de fer-ho.

Roberto Coves Pomares | LinkedIn
ROBERTO COVES POMARES

Després d'acabar els meus estudis d'Arquitectura Tècnica i ampliar-los a Dinamarca, vaig començar la meua carrera laboral com a cap d'obra en l'exigent món del "retail", on he gestionat projectes per a clients nacionals i internacionals per tot l'àmbit nacional.
Pense que l'eficiència en l'obra és clau per complir amb les expectatives del client, i això només és possible amb una bona planificació i amb un equip humà professional i correctament coordinat, que treballa amb seguretat i cuida la qualitat i els detalls.
Aquesta és la filosofia que pose en pràctica als meus projectes, amb professionalitat i proximitat, sabent que en els xicotets detalls està la diferència.
Al meu temps lliure m'agrada gaudir de la naturalesa i practicar surf, encara que sempre trobe a faltar el casc i les botes d'obra.
L'aventura d'embarcar-me en aquesta empresa, amb els meus dos companys, no fa més que animar-me a continuar treballant dur per a complir qualsevol repte que se'ns presente.

Jaime Escolano Llópez | LinkedIn
JAIME ESCOLANO LLÓPEZ

Acabats els meus estudis d'Arquitectura Tècnica vaig adonar-me que faltava alguna cosa al meu haver que, hui dia, encara considere imprescindible: sostenibilitat energètica i coneixement profund de tots els factors que interfereixen en una obra. Amb aquesta idea al cap, vaig complementar la meua formació amb un màster sobre instal·lacions i eficiència energètica en edificació a la meua ciutat natal, i mai he deixat de formar-me i formar.
Entenc la construcció com un organisme viu i en constant evolució, i és per això que al meu treball sempre perseguisc la idea del Tècnic 2.0, que aporta al conjunt constructiu les eines actuals de disseny i gestió.
Una obra és un conjunt de recursos que s’han d’organitzar i ací, amb aquesta necessitat d'ordre, és on em situe com a tècnic i on jo més gaudisc, i coordine tots els mitjans materials, humans i econòmics perquè tot estiga en harmonia.