1.ASSESSORAMENT I GESTIÓ

Gestionem obres i projectes de tota mena, tant en edificació, com en comercial (retail), industrial i hostaleria. Atenem les teues necessitats, t'assessorem i desenvolupem un procediment de gestió integral per transformar aquestes necessitats en les solucions específiques que millor s'adapten a tu. Ens encarreguem de tot. Des de l'inici, gestionem els requisits administratius, tècnics i d'execució, perquè tu no hages de fer-te càrrec de res.

Gestió integral de projectes

Gestió d'obra

Gestió d'expedients amb l'administració pública (tramitació de llicències, requeriments municipals, ajudes i subvencions, etc.)

Assessorament i gestió d'ajudes: Pla RENHATA, Pla Estatal d'Habitatge 2018-2021,...

2.OFICINA TÈCNICA

Som tècnics i pots confiar-nos la redacció de qualsevol projecte, informe o certificat que pugues necessitar. Dona el pas cap als nostres serveis i et guiarem de forma ferma i segura cap a l'èxit.

Projectes d'edificació

Projectes de reforma

Projectes d'obertura

Estudis econòmics i de viabilitat

Mesuraments, pressupostos, plans, 3D, infografies, ...

Certificats d'habitabilitat (2a ocupació)

Certificats d'eficiència energètica (CEE)

Informes d'avaluació de l'edifici (IEEV)

3.OBRES I REFORMES

La nostra àmplia experiència en la gestió de projectes ens avala en l'execució de les nostres pròpies obres i reformes. Tant en el sector residencial com en el comercial, treballem amb persones. Prioritzem el tracte humà i pròxim. Estudiem el procés constructiu que millor s'adapta a la reforma de la teua llar o implantació de negoci. I si et diguérem que amb una trucada o un e-mail explicant-nos què et fa il·lusió per a la teua llar, podem canalitzar les teues idees en una emocionant aventura per a fer realitat el teu somni. Tens un negoci al cap? Et facilitem la tasca, t'ajudem a posar-ho a funcionar i a generar ingressos, de manera que minimitzem costos d'implantació i els temps de gestions i obres. Des del nostre departament d'interiorisme i decoració, estarem encantats d'ajudar-te a sentir l'emoció de reformar la teua llar o a facilitar la implantació del teu negoci. El nostre servei es, doncs, tècnic-artístic.

Reformes integrals d'habitatges

Clau en mà

Renovació d'espais

Construcció d'habitatges unifamiliars

Piscines i espais exteriors

Reformes de locals comercials